söndag 14 oktober 2012

Vilar en stund

Sitter och vilar mig en stund efter maten. Vi åt ärtsoppa idag med plättar till efterrätt. Det var inte dumt alls. Barnen sitter båda två i badkaret efter sonens innebandyträning och dotterns träning igår. Hoppas de kan hålla sams en stund. Jag har varit iväg och storhandlat mat på förmiddagen. Sofie fick välja om hon ville följa med och handla eller följa med på innebandyn och hon valde innebandyn. Hittills har hon ju alltid hittat någon kompis att leka med under tiden. Så även idag. Det var ganska skönt att handla själv. Man kan tänka lite bättre i affären.

I vår frys hade vi ett baconpaket, en bit varmrökt lax och en köttbit som kräver lång planering och tillagning. Det var alltså dags att handla hem lite mat. Denna veckan får vi visserligen mat från familyfood men vi behövde ändå en massa till skafferiet och frysen. Det blev mat för 2000 kr idag. Inte så farligt med tanke på hur sällan vi storhandlar nu för tiden.

I eftermiddag hade jag tänkt att baka äppelpaj. Det var längesedan jag hade tid för nåt sånt och det kunde ju vara mysigt i höstrusket.

Inga kommentarer: